Can Bufala

Aquestes són les noves sòcies del 2020

Aquest 2020 hem continuat enxarxant noves sòcies (fins i tot en moments difícils, com ara!). Us presentem les noves incorporacions a la XES: benvingudes totes!

Des del Berguedà s’afegeix a la xarxa Cal Bufalà, una petita granja familiar de Vallcebre. Cria ovelles i pollastres amb uns ideals molt clars; el benestar animal, la ramaderia extensiva (els seus animals pasturen tot l’any i tenen accés a laire lliure) i el compromís amb el medi ambient.

La Hidra Cooperativa es defineix com una cooperativa política que destina el seu treball a la transformació urbana. Realitza serveis de formació, consultoria i recerca relacionats amb la participació ciutadana, la gestió comunitària i l’habitatge.

Coaching, formacions o activitats de teambuilding és el que ofereix l’Associació La Canya. Acompanya a persones i equips en la seva transformació personal i col·lectiva per tal de generar un impacte positiu en la societat i millorar el món en què vivim.

A Barcelona hi ha Reflexes, una cooperativa de joves amb motivació i il·lusió que ofereix serveis educatius d’acompanyament i suport. Té present la dimensió de la persona per fomentar les capacitats i fortaleses de les participants.

Utopig Studio és una cooperativa de desenvolupament i disseny web que aposta per un model econòmic més solidari. Fan programació, disseny, millores en l’accessibilitat, il·lustració i consultoria, tot al voltant de la web.

També teniu la nova sòcia Associació Fita, que promou l’apoderament de les dones a través de la inserció laboral i la prevenció de la salut mental.

I acabem amb Circula Cultura, que neix de l’aposta de repensar l’educació social des d’una posició des d’on obrir les fronteres culturals, fer comunitat, construir espais col·lectius i participar dels espais públics. Són cooperativa des del 2018!

Com més serem més força tindrem!