Fotografia revista Soberanía Alimentaria

Adherides al manifest en suport de la petita pagesia estatal

Més d’un centenar d’organitzacions i col·lectius de tot l’estat, entre les quals s’hi compten diverses sòcies de la XES de l’àmbit rural, han registrat al Ministeri d’Agricultura, Pesca i Alimentació una petició formal perquè es «dictin les instruccions pertinents a les comunitats autònomes i ajuntaments per buscar solucions per als mercats no sedentaris i de proximitat».

La demanda es fa davant el tancament generalitzat d’aquests mercats alimentaris per la interpretació excessivament restrictiva que molts governs locals i autonòmics estan fent de les prohibicions decretades per l’estat d’alarma davant la pandèmia de la COVID-19.

Podeu llegir el manifest aquí i adherir-vos-hi en aquest enllaç.