formacio Pam a Pam juny

T’apuntes a fer visible l’economia solidària amb Pam a Pam?

La propera formació per a activistes de Pam a Pam serà el 9 de juny en línia. T’apuntes a fer visible l’ESS al teu territori?

Aquesta gran crisi sanitària és un signe de la decadència del capitalisme i es fa encara més necessari adoptar un nou model. Per això, des de la XES creiem és clau donar visibilitat a les organitzacions de l’economia social i solidària i els seus productes i serveis. Per fer-ho, disposem de Pam a Pam, el mapa de l’economia solidària. Si t’agradaria conèixer més aquesta nova economia que proposem i tenir contacte directe amb les seves iniciatives, segurament t’agradarà ser activista d’aquest projecte.

Les xinxetes, o activistes de Pam a Pam, són persones voluntàries que  entrevisten iniciatives i ales afegeixen al mapa. També organitzen trobades per compartir dubtes, fer formacions internes, participar en fires d’ESS…

Per ser xinxeta cal una formació prèvia de 2?h que explica què és el projecte de Pam a Pam i com és a la tasca de les xinxetes. La següent serà el dimarts 9 de juny a les 18?h en línia i et pots inscriure aquí.

Apunta’t a  fer créixer el mapa!

formacio Pam a Pam juny