25 aniversari REAS

REAS Red redes, 25 anys apostant per l’economia solidària

REAS Red de Redes, la xarxa d’economia social i solidària a nivell estatal, celebra el seu 25è aniversari!

Fa 25 anys, algunes entitats i persones van fundar REAS per humanitzar l’economia i posar a les persones, i no al capital, al centre de l’activitat econòmica. 25 anys després més de 800 entitats que impliquem de diversa manera a més de 200.000 persones conformen un moviment sòlid que camina al costat d’altres; com l’ecologista, el feminista o el de la justícia climàtica, per acabar amb la pandèmia del capital.

Demà serà temps de seguir confrontant i construint, de recordar i visibilitzar que #SomLaSortida per desplaçar d’una vegada per totes aquest sistema ecocida i injust que ens sotmet a un estat de crisi perpètua. Però avui és moment de felicitar als que fan possible aquesta xarxa. Gràcies per la feina, companyes!

Des de REAS també han preparat un seguit de materials i eines per celebrar aquest aniversari, us animem a que hi doneu un cop d’ull!