Fira ESS Sant Andreu virtual

Reviu la primera fira d’economia solidària virtual de la XES Sant Andreu

La pandèmia no ha pogut aturar a la Xarxa d’Economia Solidària de Sant Andreu! Davant de la prohibició d’organitzar esdeveniments oberts i públic contemplat a l’estat d’alerta aprovat pel govern de l’estat espanyol, la xarxa local va decidir virtualitzar els continguts previstos i dur a terme una fira 100% online.

43 organitzacions d’ESS, més de 30 participants i una quinzena de músics van omplir més de dues hores de continguts digitals que podeu recuperar a través del seu canal de Youtube. Us recomanem que no us ho perdeu!

Bloc 1 – Video-Presentacions de les expositores i entitats

Espai virtual de la Fira on es van donar a conèixer les entitats i iniciatives de caire social i solidari de Sant Andreu.


Bloc 2 – AlternativESS ConfinadESS al capitalisme

Entorn de reflexió i discussió col·lectiva entre les entitats de la XES Sant Andreu. En aquesta secció es van compartir les accions desenvolupades per les entitats i col·lectius de la xarxa durant el confinament.

Bloc 3 – VivènciESS ComunitàriESS : MemòriESS ConfinadESS

Espai lúdic i d’entreteniment amb una mirada de “crítica” on es van compartir vivències i testimonis confinats. 

Bloc 4 – XerradESS : Reflexions per al Post-Confinament

En aquesta secció es van compartir breus testimonis de persones de referència del món de l’economia social i solidària sobre el sistema capitalista i com transitar cap a un món socialment més just i responsable.

Bloc 5 – Vemut Musical

Actuacions musicals d’artistes des de casa. Es van poder recollir donacions que aniran a caixes de resistència d’artistes musicals.