Renda bàsica cultura

Per una renda bàsica universal i incondicional al sector de la Cultura

Hem signat el manifest “Gent que treballa en cultura, per una renda bàsica universal i incondicional” per mostrar la nostra convicció que una renda bàsica universal i incondicional seria la millor política cultural possible: per la redistribució de la riquesa, per garantir la cobertura de les necessitats bàsiques de moltes persones i alhora les condicions de les pràctiques artístiques i culturals, per l’autonomia i la capacitat de negociació del sector i per l’existència d’una cultura compatible amb un món habitable i sostenible per a tothom.

Per tal que aquesta mesura sigui impulsada i implantada per les instàncies polítiques que l’haurien de garantir, convidem altres persones interessades en la cultura, i en general a tota mena d’organitzacions i col·lectius de qualsevol àmbit, a informar-se, reflexionar i fer força pública i compartida.

Podeu llegir el manifest complet aquí.