FSMET virtual

Obrim inscripcions per al primer Fòrum Social Mundial virtual

Guarda’t aquesta data: del 25 de juny a l’1 de juliol celebrarem la primera part del primer Fòrum Social Mundial virtual de les Economies Transformadores.

Després de la suspensió del Fòrum Social Mundial presencial que hauria tingut lloc el juny 2020 a Barcelona, l’esdeveniment s’ha reconvertit en un nou procés que tindrà dos moments importants: al juny i a l’octubre.  Del 25 de juny a l’1 de juliol, s’activarà una trobada virtual sota el títol “Acceptem el repte”, amb un programa que posarà l’accent en les experiències de canvi, de debat públic i de confluència per enfortir el potencial transformador de les economies que combaten el capitalisme, el neoliberalisme, el patriarcat, el racisme i l’antropocentrisme d’un sistema socioeconòmic que ara mostra els seus trets més durs d’atac a la vida.  Entre el 23 d’octubre i el 22 de novembre, coincidim amb la Fira d’Economia Social i Solidària de Catalunya -un dels esdeveniments d’Economia Solidària més grans del món-, i en el cas que les condicions en relació a la pandèmia de la Covid19 ho permetin, es desenvoluparà un component presencial, posant èmfasi en l’exposició d’iniciatives i bones pràctiques que formen part del repte conjunt que s’iniciarà al juny.

Per participar-hi, proposar activitats, tallers, discussions o pànels amb la teva organització, i per involucrar-te en el procés de l’FSMET, només cal registrar-se mitjançant el formulari d’inscripció en línia. Entre totes, fem un programa que respongui a l’objectiu comú: guanyar la partida al capitalisme”

Us esperem a la inauguració del 25 de juny!