Revista ESS Mania

REAS celebra el seu 25è aniversari amb el llançament de la revista ESS Mania

REAS Red de Redes continua amb la celebració del seu 25è aniversari. Per celebrar-ho han preparat un regal molt especial: una revista virtual on, a través de les seves diverses entregues, aniran repassant la memòria de la xarxa, les seves fites i èxits principals, així com les seves propostes més punteres!

En aquest primer exemplar hem volgut posar l’atenció en l’actual crisi desencadenada per la pandèmia de la COVID-19 i en com l’Economia Solidària està demostrant la seva resiliència i solidaritat per fer-hi front. Les seves propostes i iniciatives cobren així més valor que mai, conformant un model sòlid per desplaçar aquest capitalisme decadent, despietat i en crisi perpètua; i transitar, per fi, a aquest altre model més just, solidari i sostenible que hem construït des de fa dècades.

Pots consultar tots els continguts de la revista en aquest enllaç.