pla-accio-ESS-entitats

Recollim les vostres necessitats en clau d’intercooperació

El Pla d’acció de l’ESS que hem impulsat des de la xarxa davant la crisi de la Covid19 marca com a línia prioritària la realització de trobades sectorials i/o territorials per detectar necessitats d’intercooperació.

Des de la Comissió d’Intercooperació de la XES, estem treballant per donar forma a aquestes trobades i a d’altres que us puguin ser útils. Per fer-ho, necessitem recollir si realment hi ha necessitat d’intercooperar i, en cas que sí, quins són els formats de trobada que us anirien millor.

Us agrairem, doncs, que responeu aquest petit qüestionari tan aviat com us sigui possible. Intercooperem i fem #PandèmiaSolidària per afrontar les dificultats!

[]
1 Step 1
PREGUNTES PER RECOLLIR LES NECESSITATS DE LES ENTITATS SÒCIES DE LA XES EN CLAU D’INTERCOOPERACIÓ

El Pla d'acció de l'ESS marca com a línia prioritària la realització de trobades sectorials i/o territorials per detectar necessitats d’intercooperació. 

Des de la Comissió d’Intercooperació de la XES, estem treballant per donar forma a aquestes trobades i a d'altres que us puguin ser útils. Per a fer-ho, necessitem recollir si realment hi ha necessitat d’intercooperar i, en cas que sí, quins són els formats de trobada que us anirien millor. 

Us agrairem, doncs, que responeu aquest petit qüestionari tan aviat com us sigui possible.

Nom de l'entitat
Nom de la persona de contacte
En quins sector/s treballa la teva entitat?
TROBEM-NOS PER INTERCOOPERAR
PARTICIPACIÓ EN XARXES I MOVIMENTS
Si és que sí, podrieu anomenar-les?
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder