Exposició LaCoordi

Consulta les novetats del catàleg de LaCoordi

LaCoordi, entitat de segon grau de la qual formem part, ha actualitzat el seu catàleg d’activitats dirigit a entitats i ajuntaments, que ja inclou propostes diverses d’exposicions, espectacles, videofòrums, tallers i altres activitats relacionades amb el comerç just, les finances ètiques, l’economia solidària i el consum responsable.

La gran novetat és l’exposició dissenyada per la il·lustradora especialitzada en campanyes d’incidència Emma Gascó. Es tracta d’un material pensat per un públic familiar que tracta les diferències entre el model capitalista i les alternatives que tenim a l’abast en el marc del mercat social i la promoció del consum responsable. Al catàleg també trobareu un nou taller adreçat a promoure la participació ciutadana en una acció de sensibilització sobre el comerç just i diverses peces audiovisuals sobre comerç just, finances ètiques i economies transformadores.

Cliqueu-hi, remeneu-lo i programeu als vostres municipis activitats transformadores!

 

 

 

.