Premis Roca i Galès

Posem en valor l’ESS i el cooperativisme

Els premis i els guardons són una manera de visibilitzar i posar en valor la nostra tasca, alhora que poden animar més gent a acostar-se a la nostra manera de fer.

IV edició dels Premis de l’Economia Social

Per això, un any més tornen els Premis de l’Economia Social, impulsats pel rograma de foment de l’economia social i la nostra sòcia de suport la Fundació Roca Galès, amb l’objectiu de potenciar la recerca relacionada amb l’economia social, les cooperatives i el tercer sector.

Es volen reconèixer els millors Treball de Final de Grau, Treball Final de Màster o Postgrau. Per fer-ho, es donaran més de 8.000€ en premis i, a més, tots els treballs premiats seran recompensats amb productes del mercat social valorats en 300€. Els premis són una eina per promoure la reflexió i l’especialització dels estudiants en l’àmbit de l’economia social i solidària, així com incentivar al personal acadèmic a aprofundir en les temàtiques.

S’hi pot presentar tot l’alumnat universitari que hagi presentat els seus treballs entre el 19 de setembre de 2019 i el 20 de setembre de 2020. Podeu inscriure-us aquí i consultar allà les bases, el formulari d’inscripció i informació relativa a les altres edicions.

 

Premis Fundació Roca Galès 2020

També s’ha convocat la nova edició dels Premis Fundació Roca Galès 2020 per reconèixer públicament la tasca social que desenvolupen les entitats i empreses de l’economia social i solidària a Catalunya Aquests guardons premien els projectes i/otrajectòries de persones, associacions, empreses i institucions l’objectiu de les quals sigui treballar i promoure els àmbits  del cooperativisme, el medi ambient o la justícia social, en les diverses categories:

  • Cooperativisme, economia social i solidària: 28è. Premi Jacint Dunyó,
  • Medi natural, educació ambiental i sostenibilitat: 22è. Premi Albert Pérez-bastardas,
  • Justícia social: 11è. Premi Benet Vigo

Els guardonats seran escollits per un jurat, entre la selecció de persones, entitats i empreses proposades, fins el dia 11 de setembre de 2020 a través d’aquest enllaç al formulari. Podeu consultar les bases aquí.

 

Premis Roca i Galès

Premis Roca i Galès