Acceptem el repte

Acceptem el repte: darrers dies per presentar una proposta

Està a punt de finalitzar el termini per presentar propostes a la segona trobada del Fòrum Social Mundial de les Economies Transformadores, sota el lema Acceptem el repte!

Es busquen iniciatives que donin resposta als grans reptes globals des de pràctiques econòmiques transformadores concretes i localitzades, i acompanyar-les perquè puguin fer-se realitat: si formes part d’un projecte amb aquestes característiques, anima’t a presentar candidatura aquí. Poden ser lluites, campanyes, projectes, polítiques i pràctiques, agrupades en 4 categories: reptes sociopolítics, econòmics, ambientals, tecnocientífics i del coneixement.

Des de la plataforma participativa, les diferents iniciatives podran ser votades per la comunitat registrada de l’1 a l’ 11 d’octubre i, d’entre les més votades, el comitè de selecció farà la tria final seguint criteris d’equilibri territorial i temàtic per presentar-les del 23 d’octubre al 22 de novembre, en el marc de la Fira d’Economia Solidària de Catalunya (FESC).

Després de la FESC, el procés per aconseguir finançament i tirar endavant amb suport col·lectiu i ajuda mútua continuarà fins aconseguir que les propostes seleccionades siguin una realitat. Entre totes, assolirem els reptes!

Pots consultar més detalls sobre les bases del procés Acceptem el repte.