ESS i història social

Nou llibre: Economia solidària i història social

Aquesta setmana s’ha publicat el nou llibre de la XES i Icària Editorial: Economia Solidària i Història Social. Editat per Jean Louis Laville i Jordi Estivill, el volum recull les perspectives històriques de França, Itàlia, Portugal i Catalunya i és fruit de les ponències de l I Trobada Internacional d’Historiadors de l’Economia Solidària, celebrat el febrer de 2019 a Barcelona.

Jean Louis Laville i Michelle Riot-Sarcey tracten el cas de França; Álvaro Garrido escriu sobre l’economia social a Portugal; Elisabeta Buccolo reflexiona sobre l’economia solidària a Sicília; Marc Dalmau i Jordi Estivill fan un balanç de Catalunya, i Rogerio Roque Amado presenta les similituds i les diferències entre aquests països.

Aquest i els altres llibres de la XES són fruit del treball de la comissió de Formació i publicacions. Al novembre disposarem del segon títol publicat aquest any 2020, L’Economia Social i Solidària a Catalunya, escrit per Jordi Estivill i Ivan Miró, que es presentarà a la FESC. Aviat tindrem més informació. Mentrestant, bona lectura!