Jardí La Plana

Noves sòcies de la tardor 2020

Aquesta tardor, tot i ser inusual en tantes coses, no ho és gens en l’arribada de noves sòcies que decideixen engegar el curs formant part de la xarxa! Així doncs, donem la benvinguda a set noves sòcies que us presentem a continuació:

La No Agència s’emmarca en el sector de la comunicació  i ens proposa unir estratègia, creativitat i resultats per millorar les vendes del nostre negoci. Ofereixen estratègies de venda personalitzades, branding i disseny gràfic, posicionament, e-commerce, màrqueting de continguts, anuncis, consultoria i assessoria.

Basket Beat – moviment, art, educació i acció social ens presenten una metodologia per desenvolupar habilitats per a la vida (especialment aquelles que fan referència a aprendre a aprendre i aprendre a conviure) mitjançant l’aprenentatge i creació musical en grup amb pilotes de bàsquet, que es converteixen en instrument. Tot i que la metodologia és vàlida per a tot tipus de grups, l’Aasociació té especial interès en aquells col·lectius amb menys oportunitats i/o en situació de risc.

El Camino del Elder es dedica a la facilitació d’equips, la gestió de conflictes, el lideratge i la formació per a empreses. Tot això, centrant-se en la transformació comunitària o grupal, creient que les persones han de superar velles estructures d’organització col·lectives (especialment aquelles on trobem dominació o abusos de poder) per crear espais que sostinguin la vida mitjançant la participació, el treball cooperatiu i l’aprenentatge mutu.

A la Fundació Privada La Plana allotgen persones, famílies, grups, associacions, entitats i institucions que van a descansar, a gaudir, a commemorar fites o, molt sovint, a treballar, és a dir, a fer societat. Sostenen que hostatjar es acollir, i això és el que fan, posant la seva experiència al servei dels altres i seguint els valors cooperatius.

Espai Llavors és una cooperativa de treball i també de consumidores i usuàries, que aposta per les editorials independents i que, al barri de Collblanc de L’Hospitalet, vol ser llibreria de proximitat, on trobar novetats editorials però també un bon fons de literatura de llibres crítics (Història, política,  moviments socials, educació…), potenciar els llibres escrits per autores i buscar propostes de pensament més enllà de l’eurocentrisme, amb un fons LGTBIQ.  A més, volen ser un punt de trobada, un espai ple d’activitats, tallers, cursos i xerrades!

La cooperativa Mujeres palante, fruit de l’associació amb el mateix nom, té l’objectiu d’oferir una sortida laboral digna a les dones migrades. Ofereix un servei integral d’atenció i cura a domicili a persones que es troben en situació de dependència i servei de neteja, té taller de costura propi i un equip professional de servei d’àpats amb un tracte pròxim i familiar.

El Rodal és una botiga agroecològica cooperativa de Sabadell que facilita el consum de les famílies i la viabilitat a la pagesia, oferint un producte ecològic  i saludable de proximitat i de temporada, amb flexibilitat horària per anar-hi i persones treballant per no haver de dedicar temps a la gestió i amb una organització horitzontal i participativa que creu en el treball digne i l’aposta pel mercat social, amb proveïdors ètics, sostenibles i d’agricultura social.

Ekonomikon és una cooperativa sense ànim de lucre que neix amb la funció de col·locar l’economia al servei de les persones. Fent comunitat, ofereix solucions senzilles i un acompanyament proper en comptabilitat, finances i suport organitzatiu.