FSMET

Cloenda del Fòrum Social Mundial de les Economies Transformadores

Dimecres 18 de novembre a les 15h tindrà lloc l’acte de cloenda virtual del Fòrum Social Mundial de les Economies Transformadores. Després de dos anys de confluències i feina feta entre moviments amb vocació transformadora d’arreu, ha arribat el moment de tancar aquesta etapa amb la mirada posada en un nou horitzó de treball conjunt: una agenda comuna de les Economies Transformadores.
En aquesta darrera sessió, comptarem amb l’acompanyament de quatre dones activistes referents en diferents àmbits: Celina Valadez , facilitadora en moviments d’ESS i bon viure (Mèxic); Zo Randriamaro de l’organització feminista WOMIN (Madagascar); Nancy Kachingwe, feminista antiracista experta en drets de la terra i desenvolupament local (Zimbawe) i Silvia Federici, escriptora, professora i activista feminista (Itàlia / EUA). A més, també farem un repàs de tota la feina feta durant aquest procés i donarem el relleu als següents fòrums que ja s’han començat a gestar.
Per acabar, com a les dues sessions anteriors, també donarem espai a l’expressió artística, ja que considerem que és una forma de comunicació que ens vincula més enllà de la paraula.
Esperem que l’acte us engresqui tant com a nosaltres i us hi sumeu! Us podreu connectar virtualment aquí o seguir-lo al web de la Fira d’Economia Solidària de Catalunya.