Assemblea XEScotada

Recordatori: Assemblea General Extraordinària sobre el protocol davant d’assetjaments

Us recordem la convocatòria de l’Assemblea General Extraordinària sobre el Protocol per a la prevenció, detecció i abordatge de l’assetjament sexual, per raó de gènere, d’identitat i expressió de gènere, o de preferència sexual de la Xarxa d’Economia Solidària el proper 3 de desembre a les 18h. I ho fem, apuntant tres aspectes:

D’entrada, assenyalar que segueix obert el formulari d’inscripció que ens ajudarà a l’organització de l’Assemblea, que serà en format virtual i dies abans us informarem de com accedir-hi. Siusplau, preguem que us hi apunteu per facilitar la logística virtual.

Per altra banda, informar-vos que hem creat un apartat de preguntes i respostes sobre com afectarà l’aprovació del protocol a les entitats sòcies. Si s’aprova el protocol, com afectarà les entitats? A partir de quan s’aplicarà? Què passa amb aquelles entitats que ja tenen un protocol sobre la qüestió? Podeu veure aquestes preguntes amb respostes en aquest enllaç, però us recomanem consultar-les a través del Decidim on, a més de veure-les podeu fer-hi aportacions un cop hi hagueu accedit amb les vostres claus.

Per acabar, us deixem l’ordre del dia dels punts que es treballaran el 3 de desembre (la documentació de cada punt l’heu rebut per correu electrònic).

  • Ratificació de noves sòcies. 

  • Presentació i aprovació, si s’escau, del Protocol per a la prevenció, detecció i abordatge de l’assetjament sexual, per raó de gènere, d’identitat i expressió de gènere, o de preferència sexual de la XES. 

  • Ratificació de la Comissió de prevenció, detecció, actuació i seguiment. Recordem que podeu presentar candidatura enviant un correu a comunicacio@xes.cat amb 3/4 línies de presentació/motivació.

Gràcies per la vostra atenció i fins al 3 de desembre!