contrabanda

Donem suport a Contrabanda FM: pel dret a la comunicació

Defensem els mitjans lliures i comunitaris com a expressió de la cultura dels béns comuns i de l’economia solidària. Són mitjans que es regeixen per valors compartits, com l’absència d’afany de lucre, l’autogestió, la solidaritat i la col·laboració en comptes de la competència, entre altres.

Per aquest motiu, les comissions de Formació i Publicacions i la de Procomuns han donat suport al manifest en contra del precinte de Contrabanda FM, que es va veure obligada a desmuntar l’antena i la resta del material tècnic que té al Turó de la Rovira (punt d’emissió lliure des de gener del 1991) a finals del mes de desembre. Ara, juntament amb altres col·lectius, reclamem a les administracions públiques la seva actuació perquè pugui seguir emetent a Barcelona. Podeu llegir les demandes i el comunicat complet aquí.