Finances Ètiques

Club de lectura virtual sobre Economies Transformadores

Fa uns mesos vam engegar amb LaCoordi – Comerç Just i Finances Ètiques el primer club de lectura virtual “Fanàtiques per les Economies Transformadores”, en el marc de la col·laboració habitual amb el projecte Biblioteques Sense Fronteres de l’Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament.

L’objectiu és endinsar-se en les problemàtiques del sistema econòmic actual i aprofundir en algunes de les alternatives que existeixen, mitjançant la lectura de llibres, articles, i notícies; la visualització de documentals o pel·lícules; i xerrades amb experts o testimonis.?Per accedir-hi, només heu de clicar aquest enllaç i us portarà a la plataforma mitjançant la qual ens comuniquem. Un cop al mes aproximadament, es duu a terme un trobada virtual per compartir visions i intercanviar punts de vista.

Fins ara, s’ha llegit i debatut Ante el colapso de l’escriptor i professor de Ciències Polítiques i de l’administració Carlos Taibo i Tu consumo puede cambiar el mundo de la periodista Brenda Chávez, convidada a la darrera sessió virtual. Aquestes dues obres  han ofert una visió general del model de producció i consum del sistema capitalista així com de les crisis i el col·lapse que ja està experimentant el nostre planeta com a conseqüència.

Ara tot just comença un nou bloc, especialitzat en els diners i les finances ètiques. Més endavant, es tractarà l’Economia Solidària, el Comerç Just, les Economies Feministes o la Sobirania Alimentària. T’animes a sumar-t’hi?