CC: Foto1897

Projectes d’intercooperació TIC a l’ESS

La comissió de Procomuns defensa la intercooperació com a eina clau per fer possibles projectes tecnològics de programari lliure que donin resposta a les necessitats de l’ESS. És per això que en col·laboració amb el projecte Passa’t al FLOSS impulsat per la sòcia Colectic, durant la TecnoFESC 2020, ja es va organitzar una primera trobada amb diverses iniciatives TIC que va ser tot un èxit i que va servir per conèixer i poder posar en comú tots els projectes d’intercooperació que ja estàvem duent a terme.

Ara us volem compartir el recull de projectes d’intercooperació transformadors que vam poder fer aquell dia: els podeu trobar tots aquí.

Si a la vostra entitat esteu fent  algunprojecte d’intercooperació TIC i voleu mostrar-lo a la web, podeu omplir el formulari que trobareu al final de la mateixa pàgina.

Ens ajudeu a donar-los a conèixer? Volem eines lliurESS per a totes!