Ens adherim al manifest #CarlesLlibertat

Hem firmat, al costat de més de 200 entitats i col·lectius, el manifest per la llibertat del Carles, el veí de Sants detingut i enviat a presó en el marc de les protestes contra l’empresonament de Pablo Hasel.

El Carles, veí arrelat i molt implicat en el teixit associatiu del barri, va ser posat en llibertat divendres 26 de febrer. Dissabte centenars de persones van caminar pels carrers de Sants, convocades pel grup de suport Carles Llibertat, per celebrar el retorn del Carles i també per reivindicar i exigir que casos de repressió com el seu no es tornin a repetir.

Tot i l’alliberament del Carles, el grup de suport segueix actiu i demana ajuda per poder fer front a les despeses judicials. El col·lectiu recorda que des de l’inici de les protestes han estat detingudes més d’un centenar de persones i fa una crida a col·laborar amb els grups de suport.

Des de la XES defensem la llibertat d’expressió i condamnem la repressió exercida contra les persones i col·lectius que l’exerceixen i reivindiquen.

Podeu llegir el manifest complet aquí.