L'Economat del Camp

Les noves sòcies del mes de març

L’entrada de noves sòcies a la XES segueix a bon ritme i això ens fa contentes perquè significa que cada vegada tenim més força per estendre un model socioeconòmic que posa al centre les persones i les seves necessitats. Aquest mes donem la benvinguda a set noves sòcies, quatre d’elles cooperatives, dues organitzacions del sector cultural i un grup de consum!

Artisana és un grup de consum ecològic i sostenible de Ciutat Vella (Barcelona), que busca acostar productors i veïnes, per contribuir a la sostenibilitat del planeta i ajudar els productors locals.

Teatracció és una associació cultural sense ànim de lucre especialitzada en el teatre d’intervenció social, el foment de la cultura i la formació teatral.

L’ Economat és una cooperativa de treball sense ànim de lucre amb l’objectiu de desenvolupar l’economia social, solidària i cooperativa al Camp de Tarragona principalment, a través de l’empoderament social per a emprendr eprojectes col·lectius.

Mensakas és una cooperativa de repartiment, que neix el 2018 per demostrar que és possible crear una alternativa responsable de repartiment.

Gira-sol Recursos en Energies Renovables és una cooperativa de treball associat dedicada a la instal·lació i manteniment de sistemes d’energies renovables. Des de l’any 2007, treballem per un món energèticament sostenible, promovent les energies renovables.

La Fresca Produccions és un estudi de gravació dins l’economia social i solidària, format per tres joves amb inquietuds al món de l’àudio i la producció i la regidoria d’espectacles que s’han ajuntat “per liar-la fort”.

Servim coop és una cooperativa que ofereix serveis immobiliaris per a cooperatives, des de 2018 i a partir de la iniciativa d’iesMed.