Club de lectura de LaCoordi

L’ESS i el cooperativisme al club de lectura de LaCoordi

El club de lectura sobre Economies Transformadores que impulsem amb LaCoordi, en el marc del projecte Biblioteques Sense Fronteres de l’Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament, aquest mes se centra en l’ESS i el cooperativisme.

Per accedir-hi, només cal clicar aquest enllaç que us portarà a la plataforma de comunicació habitual, format xat. Es tracta d’un espai molt enriquidor, d’intercanvi i debat col·lectiu (amb una quarentena de participants!), i un cop al mes aproximadament, s’organitza un trobada virtual per compartir reflexions a partir de les lectures que s’han anat proposant.

Fins ara s’ha debatut sobre el model de producció i consum capitalista, les crisis i el col·lapse que ja està experimentant el nostre planeta com a conseqüència d’aquest sistema econòmic, l’origen i l’ús dels diners i les finances ètiques. I ara, toca parlar d’Economia Solidària i cooperativisme, de la mà del company Jordi Garcia Jané, membre de la Permanent de la XES, autor de l’Economia Solidària en cent paraules o Adéu capitalisme -entre d’altres volums i nombrosos articles- i també cooperativista de la sòcia L’Apòstrof.

En els propers mesos, es posarà el focus en les Economies Feministes, el Comerç Just i la Sobirania Alimentària. Si us engresca la idea, només cal fer un clic!