Vaga feminista 2021

El 8M tornem a fer vaga feminista

S’apropa el 8 de març i a la XES ens sumem a la convocatòria de vaga feminista perquè creiem que juntes, diverses i rebels, som imparables!

Per això, ens adherim al seu manifest de la mà de la comissió d’Economies Feministes i animem totes les entitats membres de la Xarxa a donar-hi suport. Tot i les restriccions, l’espai públic com a espai d’expressió de les nostres reivindicacions també es farà servir enguany, amb totes les mesures de prevenció possibles per la Covid19.

Les feministes que hem fet aquestes convocatòries vivim per tot el territori (pobles, barris, escoles, llars, centres de treball i universitats, entre altres llocs). Som dones amb diversitat funcional, amb diversitat sensorial i intel·lectual. Som migrades i racialitzades, gitanes i paies. Les nostres edats són totes i ens sabem lesbianes, transgèneres, bisexuals, inter, queer, hetero i asexuals. Som les que no hi són. Som les assassinades, som les preses, som les que s’han quedat als conflictes armats, a les fronteres, a la mar Mediterrània i a totes les mars. Podeu llegir el manifest complet aquí.

Volem construir una societat digna fora del sistema capitalista, heteropatriarcal i colonial. Per això farem vaga feminista, de cures, de feina assalariada i de consum!