Assemblea General XES

Recordatori: assemblea general ordinària l’11 de març

Suposem que ja ho teniu més que apuntat a l’agenda, però per si de cas, us recordem que l’11 de març a les 18 h us esperem a totes a l’assemblea l’Assemblea General Ordinària de la xarxa. Podeu inscriure-us aquí, i les persones inscrites aviat rebreu l’enllaç i els codis per accedir a la trobada.

Ja us hem enviat la documentació i l’ordre del dia als correus de contacte que consten a la nostra base de dades (podeu posar-vos en contacte amb comunicacio@xes.cat si no heu rebut res), per tant, haureu vist que tenim molta feina per endavant. Farem balanç de 2020 i presentarem, votarem i aprovarem (si s’escau) el pla de treball de la XES 2021 -formulat a partir dels projectes de totes les comissions actives i de els xarxes locals- i l’informe econòmic. Quant als debats i reflexions, parlarem del model organitzatiu i del futur pla estratègic, així com abordarem l’estratègia d’incidència política de l’organització.

Com sempre, ratificarem l’entrada de noves sòcies i també procedirem a la renovació d’un dels càrrecs de la Junta directiva (representant de les sòcies individuals).

Us hi esperem a totes!

(L’assemblea tindrà poc a veure amb la fotografia de capçalera, però la posem per animar-nos pensant en què algun dia podrem tornar a trobar-nos físicament!).