cerberus

Pel dret a l’habitatge: #GuerraACerberus

Ens sumem al manifest #GuerraACerberus, de la mà de la sectorial d’habitatge cooperatiu en cessió d’ús, per denunciar el perill que suposen els fons voltor (com és el cas de Cerberus) pel dret a l’habitatge i la resta de drets.

Denunciem que moltes empreses carronyaires compren carteres d’actius immobiliaris molt per sota del preu de mercat, en molts casos provinents de la banca i el rescat bancari. No paren d’acumular pisos i cases de manera exponencial, pel benefici econòmic que en poden extreure sense tenir cap mena de consideració per aquella gent que hi viu. No podem permetre que aquests monstres segueixin creixent, cal que avantposem els
drets per davant del mercat.

Podeu llegir el manifest complet aquí, i consultar el web de la campanya i com donar-hi suport.

Garantim el dret a l’habitatge per a totes!