Assemblea Oberta XES L'Hospitalet

Vine a l’assemblea oberta!

El pròxim 27 de març ens trobarem a les 10h a Les Cabasses, un espai natural, a l’aire lliure, per fer la nostra assemblea ordinària, però també per conviure i gaudir de les converses al voltant de temes que ens interessen i ens importen a totes: com fer la nostra ciutat més ecofemenista, més justa socialment, més habitable i vivible per a totes.

Estem transformant mica en mica algunes realitats a la nostra ciutat i amb més impuls, amb el teu impuls, arribarem més lluny.

Si encara no saps molt bé què és la XESLH aquí tractem de fer un breu resum:

La Xarxa d’Economia Solidària de l’Hospitalet és una xarxa d’entitats i persones de l’Hospitalet de Llobregat que comparteixen una mirada i un compromís amb fer arrelar al nostre municipi projectes amb valors socials, ecofeministes, de defensa de la pluralitat i diversitat de la vida als carrers de la ciutat.

Economia Social i Solidària és fer nàixer, impulsar i crear iniciatives col·lectives que generin un retorn econòmic pels barris.

És pensar des de la intel·ligència col·lectiva, aprofitant les fortaleses i febleses de totes les persones i entitats que envolten la xarxa per construir propostes econòmiques tangibles que esdevinguin en millora de les condicions materials, socials i comunitàries de totes les veïnes de l’Hospitalet de Llobregat.

Però només això. És també com es fa. Quan parlem d’Economia Social és tan important el COM com el QUÈ. Per això, tot el que fem, ho fem pensant en les persones, aprenent unes d’altres, amb decisions col·lectives, respectant el territori.

Assemblea Oberta L'Hospitalet