REAS llença la campanya La clave ESS la gente

Red de Redes de Economía Alternativa y Solidaria (REAS), xarxa estatal de l’ESS, presenta una campanya per donar a conèixer els principis i les pràctiques de l’economia social i solidària. Així, REAS busca també fer créixer la cohesió i identitat de la xarxa, visibilitzant els espais i persones que en formen part.

Amb el lema La clave ESS la gente, cada mes es difondrà informació sobre les xarxes territorials i sectorials que conformen REAS i les persones que en formen part. La campanya compta amb un nou apartat web en el que s’aniran publicant les informacions. Podeu seguir la campanya a través de les xarxes socials amb les etiquetes #clavESS i #gentESS.

REAS Red de Redes compta actualment amb 19 xarxes sòcies: 15 xarxes territorials – entre elles la XES – i 4 sectorials.