Assemblea General Extraordinària: 21 d’abril

Dimecres 21 d’abril a les 18h celebrem una Assemblea General Extraordinària, fins les 20h. L’espai serà virtual i és per això que és imprescindible inscriure-us prèviament per així poder rebre l’enllaç i els codis d’accés. Els objectius de l’AGE són aprovar el Pla d’Acció per l’Impuls de l’economia social i solidària i les Propostes per la Democratització Econòmica i la Transició Ecosocial i també presentar el procés de reflexió estratègica que iniciem com a xarxa.

Per agilitzar el treball i la presa de decisions en relació als dos documents que volem aprovar, hem definit un procés de treball previ a través del Decidim i posem els documents a debat de manera virtual. Les propostes recollides fins ara han estat treballades internament amb comissions i xarxes locals i ara entrem a la fase final de proposició d’esmenes i aprovació. El calendari de treball és el següent:

Us hi esperem a totes dimecres 21 d’abril!