Comerç electrònic

Enquesta: el comerç electrònic i l’ESS

Veneu o us heu plantejat vendre productes o serveis per internet? Podeu col·laborar en la logística o repartiment? Creieu que el comerç electrònic pot ser una oportunitat per l’economia social i solidària?

Diverses sòcies de la XES, actives en els espais dinamitzats per la comissió d’intercooperació, vam proposar fer una petita diagnosi per saber si és el comerç electrònic pot ser útil per a aquelles que oferim serveis i productes del mercat social i volem anar més enllà dels circuits propers que ja ens coneixen. Per aquest motiu, necessitem saber quines entitats estarien interessades per valorar possibles propostes d’intercooperació en aquesta línia.

Si creus que pot interessar a la teva organització, contesteu el següent formulari abans del 25 d’abril i aviat rebreu notícies de la comissió d’intercooperació!