Ens adherim al manifest Salvem Sant Isidor, edifici històric de la Unió Cooperatista Barcelonesa

Signem el manifest per aturar l’enderroc del que va ser l’edifici de la Unió Cooperatista Barcelonesa, la cooperativa obrera històrica més important de la ciutat. Al seu lloc hi volen construir un nou centre de recerca i innovació tecnològica sanitària, com a ampliació de l’Hospital Clínic.

Aquest dissabte 17 d’abril hi ha convocat un acte per reivindicar la importància de preservar espais històrics i l’ús comunitari d’aquests. Les entitats organitzadores reclamen també transparència en relació als  acords presos fins ara en relació als usos de l’espai, així com una planificació global i participativa d’equipaments i espais pel barri. Sota el lema “Salvem el patrimoni cooperatiu. Construïm l’espai del i pel barri”, l’acte començarà a les 18h al carrer d’Urgell, 176, davant de la parròquia de Sant Isidor.

Organitzen l’acte la Fundació Roca i Galès, l’Ateneu en Construcció i La Confederació de Cooperatives de Catalunya, amb la col·laboració de La Ciutat Invisible SCCL, Casal Popular Lina Odena, CGT Hospital Clínic i l’Escletxa (la radio de l’Eixample). Podeu adherir-vos al manifest aquí i seguir la campanya per xarxes socials a través del hashtag #SalvemUrgell176.