Les marques de roba de l’ESS a Pam a Pam

Apostem per un sistema alternatiu de producció i consum de moda actual, lluny de les condicions laborals abusives i l’impacte ambiental negatiu. Per això hem fet un recull de les més de 30 marques de roba dins de l’economia social i solidària que trobareu a Pam a Pam, el mapa de les alternatives de consum i l’ESS.

Abans de decidir-nos a comprar una peça de roba, ens hauríem de preguntar si realment la necessitem i, en segon lloc si en podem arreglar o reulititzar alguna que tinguem a l’abast o que aconseguim en mercats o xarxes d’intercanvi. Si s’opta per la compra fent un consum responsable, al mapa de l’economia social i solidària (ESS) hi ha moltes botigues de roba de segona mà, de moda ecològica o de comerç just on donar un cop d’ull. Però quan parlem marques de roba amb impacte positiu i una mirada d’ESS, a Pam a Pam n’hem entrevistat de tota classe. Aquí trobareu el post de Pam a Pam perquè pugueu escollir roba ecològica i de proximitat, accessoris o peces on el missatge els dona un valor afegit.