economies feministes

Vols fer saltar les costures del sistema?

La comissió d’Economies Feministes fa una crida per a incorporar noves mirades al grup!

Durant l’any passat, la comissió va estar molt centrada en l’elaboració del darrer llibre publicat a la col·lecció Eines de la XES, editat per Pol·len Edicions: Economia Solidària i Feminista. Tot i la feinada que els va suposar, no podrien estar més contentes: l’obra ha tingut una gran rebuda, ja s’han fet diverses presentacions al territori i per Sant Jordi ha estat a la majoria d’aparadors de les llibreries de proximitat!

Enguany, les companyes de la comissió donaran continuïtat a tota aquesta feina amb un cicle d’espais de reflexió sobre economia feminista aplicada. Així, prenent com a fil conductor les experiències recollides al llibre, treballaran tres línies per facilitar eines de reflexió i pràctica feminista a diferents col·lectius: formació i sensibilització, intercooperació i incidència política.

Així que si t’engresca sumar esforços per fer que l’economia solidària sigui cada vegada més feminista, escriu a economiesfeministes@xes.cat: segur que no te’n penedeixes!