Coagenda

Fes-li un lloc a la coagenda de l’ESS!

Us agradaria poder publicar les vostres activitats de manera gratuïta en una pàgina web especialitzada en difondre esdeveniments, activitats o subvencions de l’àmbit de l’Economia Social i Solidària i la Innovació Socioeconòmica? Us presentem la CoAgenda, nosaltres la fem servir per compartir totes les activitats que programem: tallers, formacions, xarrades, trobades… És l’altaveu de l’ESS a la ciutat!

La finalitat de l’eina és donar visibilitat a les formacions, tallers i altres activitats en matèria d’ESS que duen a terme les iniciatives i organitzacions de Barcelona i voltants, a més, també comparteix informació sobre subvencions i altres temes d’interès tant per a la ciutadania com per a les persones empresàries i emprenedores.

Fa algunes setmanes estem duent a terma una campanya comunicativa col·lectiva per reforçar l’eina, juntament amb altres organitzacions del moviment. Des d’aleshores, s’hi han sumat una vintena d’entitats més, amb ganes de seguir donant visibilitat a la CoAgenda per apropar l’ESS a la ciutadania i seguir sumant membres a la comunitat.

Us animem a fer servir aquesta eina perquè creiem que pot ser molt útil per a reforçar el moviment, i és col·laborativa,  gratuïta i molt fàcil d’utilitzar. També us facilitem un document amb algunes preguntes freqüents per si teniu dubtes!

FAQS Coagenda