Diem no a les ampliacions dels aeroports de Madrid i Barcelona

Ens adherim al comunicat per reclamar al Govern espanyol la cancel·lació de les ampliacions dels aeroports de Madrid i Barcelona. Més de cent organitzacions socials, veïnals i ecologistes s’han sumat a l’escrit, que demana que s’aturi de manera indefinida qualsevol ampliació d’infraestructures aeroportuàries i plans de creixement de l’aviació. Les organitzacions signants recorden els impactes climàtics, ambientals i socials de les ampliacions previstes i avisen, un cop més, que aquests plans són incompatibles amb l’actual situació d’emergència climàtica. Podeu llegir el comunicat sencer aquí i adherir-vos-hi  a través d’aquest enllaç.

Malgrat el trencament de l’acord entre el Govern català i l’estat per a ampliar l’aeroport del Prat, les demandes segueixen vigents. Per això, la plataforma Zeroport i la Xarxa per la Justícia Climàtica han convocat una mobilització pel proper diumenge 19 de setembre, a Barcelona.