La tercera pell

Les noves sòcies d’inici de curs

Comencem el nou curs donant la benvinguda a set noves sòcies que des d’ara sumaran esforços amb totes nosaltres per enfortir l’ESS! Us les presentem:

Associació Igualtàrium, compromesa amb l’educació per la salut amb perspectiva de sexe i gènere. Les seves membres fan assessorament, activitats, formació…i les trobaràs a Nou Barris (Barcelona).

Associació de Pares d’Alumnes de L’Escola Fàsia, una AFA de Barcelona que a banda de vetllar de contribuir al projecte escolar dels seus fills i filles, volen fer una aposta per fer xarxa en el marc de l’economia solidària. És la primera sòcia d’aquest tipus que ha arribat a la XES!

El Pa Sencer, una cooperativa compromesa amb l’agitació social des de la terra. Un dels seus projectes més destacats és l’edició de la revista Sobirania Alimentària.

La Caliu Cooperativa, que neix de la il·lusió per crear un projecte educatiu propi i alternatiu a Barcelona, posant al centre l’acompanyament a infants i joves en el seu procés de creixement i desenvolupament integral. Impulsen extraescolars, casals, acollides…

La Tercera Pell, una cooperativa de Mataró que es dedica a l’interiorisme, l’arquitectura i els espais no edificats, per crear hàbitats sans, saludables i equilibrats  que permetin el desenvolupament holístic de les persones 

Integral, centre mèdic i de salut és una nova sòcia cooperativa. Aposten per la medicina integrativa (tradicional xinesa, acupuntura, naturista, omeopàtica…) contemplant la persona globalment, des del carrer Diputació de Barcelona.

Retorna, també en l’àmbit de la salut i les cures, és una associació que treballa per difondre recursos terapèutics pel benestar comunitari.