Jo trio comerç just

Oferta de feina: vacant de responsable de campanyes a LaCoordi

A LaCoordi, entitat de segon grau de la qual formem part, busquen nova responsable de campanyes de sensibilització per crear i implementar estratègies pel Comerç Just i les Finances Ètiques en el marc de l’Economia Solidària.

Els projectes principal que portarà la nova tècnica tindran a veure amb la promoció de les economies transformadores entre les persones joves, especialment en l’àmbit universitari i associatiu; l’estratègia municipal de les iniciatives Xarxa Cafè Ciutat i Ciutats pel Comerç Just; campanyes puntuals de sensibilització com ara el Dia Mundial del Comerç Just que se celebra al maig o la participació a la FESC.

D’altra banda, també s’encarregarà del seguiment econòmic del projecte en curs, i donarà suport en l’elaboració de nous projectes i la cerca de finançament.

Per tot això, s’ofereix jornada complerta (38,5h), sou segons taula salarial de l’entitat (entre 25.000€ i 28.5000 bruts anuals),  flexibilitat horària i una posició semi-presencial, amb possibilitat de teletreball i reunions periòdiques a Barcelona.

Consulta els detalls de l’oferta aquí i, si t’hi encaixa, envia CV i carta de motivació abans del 17 d’octubre!