Inaugurem la FESC 2021 amb Silvia Federici, Marina Garcés i Magda Bandera

La FESC 2021 s’estrena amb un cartell d’autèntic luxe. Per commemorar els 10 anys de la fira, hem volgut organitzar un acte inaugural amb tres veus de dones referents del pensament econòmic, social i polític actual: Silvia Federici, Marina Garcés i Magda Bandera. Elles reflexionaran i conversaran al voltant de la sostenibilitat de la vida i la transformació social.

Silvia Federici, que intervindrà en línia, és una escriptora i activista feminista. Defensa que el treball de cures i reproductiu que desenvolupen de forma gratuïta majoritàriament les dones és la base que sosté el capitalisme. Entre els seus llibres destaquen “Calibán y la bruja” o “El patriarcado del salario”.

Marina Garcés és filòsofa, escriptora i professora. Una de les grans pensadores de la nostra generació, la seva obra reflexiona sobre el concepte d’allò “comú”. “Ciutat princesa” o “Fora de classe” són algunes de les seves obres més venudes.

Per últim, Magda Bandera és directora del diari La Marea i coordinadora editorial de la mateixa publicació des del 2012. És un referent del periodisme cooperatiu, crític i transformador.

La inauguració de la FESC 2021 tindrà lloc diumenge 17 d’octubre a les 12 h al Canòdrom – Ateneu d’Innovació Digital i Democràtic (c/ Concepción Arenal, 165 de Barcelona) i s’emetrà per streaming a través del web fesc.xes.cat. L’obertura de portes tindrà lloc a les 11.30 h. L’aforament al recinte és limitat i l’entrada es farà per estricte ordre d’arribada.