Com veus el futur de l'ESS?

Concretem el full de ruta de l’ESS!

Com ja sabeu, la XES va iniciar fa mesos un procés de Reflexió Estratègica que pretén esdevenir una reflexió col·lectiva per a donar-nos respostes a la pregunta.

La 1a fase d’aquest procés va concloure un Diagnòstic de l’evolució i estat de l’Economia Social i Solidària (ESS) a Catalunya que trobaràs més avall juntament amb altres documents complementaris, com a base per a la reflexió i anar traçant quines prioritats i estratègies hem d’anar abordant. Durant la segona fase us vam demanar que féssiu aportacions sobre com afrontar els 3 grans reptes globals i, entenent que hi ha consens sobre la seva importància, ara necessitem que aterreu les vostres propostes amb quines estratègies, àmbits, sectors considereu prioritàries per poder seguir avançant. 

Aquí sota us deixem un retorn gràfic de les aportacions durant desembre i gener, per animar-vos a seguir aterrant les aportacions per continuar el procés. Podeu fer-ho via formulari web o via àudio de whatsapp/telegram al 722 230 850.

 

com veus futur ess