Assemblea General Ordinària 2022: 19 de març a Vilafranca del Penedès

L’Assemblea General Ordinària de la XES ja és aquí. Tindrà lloc dissabte 19 de març al Centre Cívic l’Escorxador, a Vilafranca del Penedès, a partir de les 10:00h i fins les 14:00h. L’AGO serà en format híbrid, amb la possibilitat d’assistir-hi també de manera virtual.

Totes les persones que vulguin assistir-hi han d’omplir el formulari d’inscripció. Enguany, que tornem a la presencialitat, també recuperem el dinar post-assemblea.

 

L’escaleta horària i l’ordre del dia són els següents:

9:45h Acreditacions

10:00h Benvinguda

10:15h Pla de treball 2022

11:00h Pressupost i règim econòmic

11:45h Pausa

12:15h Ratificació noves sòcies

12:25h Model organitzatiu. Podeu consultar el document amb les idees clau de la proposta de model organitzatiu. Tot el reglament intern resultant es pot consultar i esmenar a través del Decidim, fins el dia 15 de març. Si algú no pot utilitzar la plataforma, pot enviar les esmenes per correu electrònic a afernandez@xes.cat.

Us hi esperem a totes!