Cura digna

Xarxes per una #CuraDigna

En commemoració del Dia Internacional de les Treballadores de la Llar i la Cura diverses cooperatives, entitats i xarxes implicades i sensibilitzades a impulsar processos de dignificació i democratització de la cura en els nostres barris i comunitats, organitzem un acte de presentació i debat entorn al treball de la llar i la cura.

L’acte, organitzat juntament amb Coòpolis, Cooperacures, l’Etnogràfica  i Xarxa de Professionals de la Salut i la Cura.  (i amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona), es durà a terme el 30 de març a les 17.30h a Coòpolis (Barcelona). En primer lloc, es presentarà el mapa de cures del Poblesec, a càrrec de Cooperacures i Transductores i a continuació l’Etnogràfica moderarà un debat sobre els reptes a afrontar des de les xarxes territorials: com s’organitzen els barris per sostenir la vida? Amb quines dificultats es troben? Quina resposta col·lectiva aporten a les necessitats de cura del veïnat? uines reivindicacions comunes podem formular a la nostra ciutat?

Per acabar, es presentarà l’experiència i el segell #CuraDigna.

Podeu inscriure-us aquí. Us hi esperem!

 

Cura digna