Assemblea General Ordinària 2022: aprovem el nou model organitzatiu de la xarxa

Aquest dissabte 19 de març ha tingut lloc una nova assemblea general ordinària de la Xarxa d’Economia Solidària de Catalunya (XES) al Centre Cívic l’Escorxador de Vilafranca del Penedès. Després de dos anys de virtualitat reprenem la presencialitat en un acte híbrid al Centre Cívic l’Escorxador.
A l’assemblea es va aprovar un nou model organitzatiu de la XES Catalunya. Aquest presenta canvis importants a la governança de l’entitat amb la voluntat de millorar la participació i la capacitat estratègica del moviment, descentralitzar al màxim l’activitat i la presa de decisions i fomentar una nova cultura organitzativa amb perspectiva feminista.
L’Assemblea va començar a les 10h del matí gràcies a l’acollida de la xarxa local Vegueria Penedès, que va néixer la primavera de 2021 gràcies a l’impuls de diferents membres de la cooperativa Actua, Bildi, Cal Trajo i Coopsetània. Més d’una cinquantena de persones, representants d’entitats de sectors i municipis molt variats, es vam reunir per debatre i aprovar la memòria anual i el balanç econòmic de l’any 2021, així com el pressupost i els plans de treball de 2022.
I ara: avancem amb els projectes 2022 i la implementació del nou model!