Transicions-Feministes-II-FB

II Jornades de transicions feministes

Enguany, després d’haver d’ajornat el projecte a causa de la pandèmia, finalment podem celebrar la II edició de les Jornades de transicions feministes coorganitzades entre la comissió d’economies feministes de la XES i altres entitats de segon grau com són Lafede.cat, la Federació de Cooperatives de Treball, Coòpolis, el Consell Nacional de Joventut i el Consell de Joventut de Barcelona).

Les jornades s’inauguren amb una sessió en línia el divendres 6 de maig: un diàleg inspirador entre Las Dignas de El Salvador i Natàlia Navarro (podeu inscriure-us aquí). L’endemà, la proposta s’amplia a tot un matí de diferents activitats: una taula rodona de bones pràctiques, diferents tallers simultanis sobre protocols, una agenda comuna i els plans d’igualtat i, per acabar, un dinar organitzat per Sindillar i dinamitzat per la DJ Niña Mai.

Podeu inscriure-us a les diferents activitats aquí.

Us hi esperem!

Programa-Transicions-Feministes-web