Fòrum habitatge

Fòrum per l’habitatge cooperatiu en cessió d’ús

Els propers 25, 26 i 27 de novembre se celebra a Barcelona ‘La via cooperativa al dret a l’habitatge — Fòrum per l’habitatge cooperatiu en cessió d’ús 2022’, un espai impulsat per la XES i REAS – Red de Redes.

El fòrum serà un espai d’aprofundiment i enfortiment del sector de l’habitatge cooperatiu en cessió d’ús com una peça clau per sumar esforços en assegurar el dret a l’habitatge com a pilar bàsic de l’estat del benestar.

Comptarem amb expertes locals i d’arreu; futures i actuals sòcies habitants, equips tècnics i personal de l’administració. Entre totes explorarem vies per fer avançar el model en temes com l’accés al sòl i patrimoni, el finançament, l’impuls, el suport als projectes, l’assequibilitat i la inclusivitat, la relació amb els moviments pel dret a l’habitatge i molt més. També farem xarxa entre les comunitats d’habitatge!

Ja s’ha creat l’espai en línia del forum.habitatge.coop on després de l’estiu s’aniran compartint més detalls. Ara per ara, simplement reserveu-vos la data i aneu explorant si voleu quedar-vos a Barcelona (si és que us hi heu de desplaçar).