L’INFOXES ja és aquí!

La XI edició de la FESC s’acosta i ja és aquí una publicació que mai falla: l’INFOXES. Aquest suplement es fa en col·laboració amb La Directa amb l’objectiu de presentar la fira: què hi podrem trobar, quines entitats hi participaran, quines novetats hi ha enguany…

Al mig de la publicació hi podreu trobar el programa d’activitats d’enguany i el llistat d’entitats expositores d’aquesta edició (ambdos actualitzats a 29 de setembre). És important recordar que enguany recuperem l’APP de la FESC, que estarà disponible la setmana abans de la fira i que comptarà amb la programació definitiva i més detallada. Durant la fira també hi haurà programa de mà.

Les últimes tres pàgines estan dedicades a continguts, a punts de partida de reflexions que podrem compartir i seguir debatent durant la fira sobre temes com la intercooperació, l’educació en el lleure i els feminismes i les cures. Enguany dediquem la contraportada a parlar sobre diversitat i antiracisme, un dels reptes claus de l’ESS per als propers anys.

Podeu descarregar-vos l’INFOXES complet aquí.