Recuperem el futur

Recuperem el futur

Els dies 14 i 15 d’octubre se celebra a l’Ateneu Salvadora Catà de Girona la segona edició de la Trobada per la Justícia Climàtica, Social i Feminista, Recuperem el futur, impulsada per la Xarxa de Justícia Climàtica, de la qual formem part, SOS Costa Brava i Girona pel Clima.

Al programa trobareu activitats per a diferents públics: xerrades, tallers, espectacles musicals i dj, i espais de debat i intercanvi. A més, trobareu ponents de diferents entitats sòcies de la xarxa, així com dues taules organitzades per LaCoordi: una sobre finances ètiques i energia, i una altra sobre els impactes del comerç internacional.

Us animem a participar-hi (imprescindible inscripció prèvia al formulari que trobareu al web) i a sumar amb nosaltres per la justícia global!