Ajuda’ns a repensar la FESC!

Després de la celebració de la FESC’22, tant la plenària com el buidat de les enquestes de valoració ens indiquen que ens cal repensar el model de fira i donar així per acabat un cicle.
Són molts els objectius que determinen com ha de ser la FESC, i toca revisar-los i prioritzar-los, per tal de poder adequar la fira a les necessitats actuals, que poden diferir de les inicials que van confluir en les primeres edicions de la fira. Volem que el procés de definir la fira sigui compartit, i per això us convidem a participar en dinàmiques de reflexió i disseny, dijous 1 de desembre i dimarts 20 de desembre, a les 18h a la seu del Col·lectiu Ronda (Carrer de Trafalgar, Barcelona).

  • Dijous 1, partint del buidat de les enquestes de valoració enviades a expositors, visitants, continguts i voluntàries, refelxionarem sobre la FESC: què ha estat i què cal canviar. Recollirem alguns dels comentaris anònims de les enquestes per a iniciar reflexió sobre DAFO de la FESC fins ara, i concretar què cal millorar i cap a on definir què ha de ser la FESC’22.
  • Dimarts 20 ens centrarem en aterrar propostes concretes d’espai, models de participació, públic destinatari,… que ens dibuixi ja un possible escenari per l’edició FESC’23.

Repensem juntes la FESC!