Els futurs que vindran

NOU VÍDEO: Els futurs que vindran

Si us vau perdre l’acte de presentació de les Xarxes Locals d’Economia Solidària de Barcelona (la XES Barcelona, formada per Cooperasec, Impuls Cooperatiu de Sants, XES Sant Andreu i Eix Pere IV) a la Nau Bòstik el 17 de novembre, ara teniu la possibilitat de recuperar el col·loqui d’obertura entre Alba Hierro i David Fernàndez.

Sota el títol “Els futurs que vindran”, les dues convidades, moderades per Berta Riera de la cooperativa Impulsem,  van conversar sobre el futur de la ciutat en el marc de la campanya Futurs (im)possibles, introduint els tallers posteriors que es van dur a terme per pensar plegades els escenaris que ens podem trobar l’any 2040 a Barcelona i com afrontar-los.

Us deixem l’enllaç del vídeo a peertube:

https://peertube.plataformess.org/w/wNqDSamwzmD3ciLECkDPXf