Consum tèxtil a Canal Malaia

Reflexions sobre consum i tèxtil amb Canal Malaia

Amb l’objectiu d’apropar l’economia solidària a la gent més jove, hem engegat una nova col·laboració amb Canal Malaia aquest Nadal per poder parlar de consum (i consumisme) de roba, dels seus impactes ambientals i socials -sobretot als països del Sud- i de les alternatives que tenim a l’abast.

Amb una sèrie de vídeos, de la mà de tres creadores de continguts (Laia Argelaguet, Reich Roca i Mariona Batalla) analitzem diferents aspectes de la indústria, com podem minimitzar els nostres hàbits de consum i com podem comprar millor, en el cas que ho fem.

Un projecte impulsat amb LaCoordi i el suport de la Direcció de Justícia Global i Cooperació Internaciona de l’Ajuntament de Barcelona.

Podeu escoltar les seves reflexions aquí: