#SetmanaStopCreuers del 12 al 15 d’abril

Malgrat les evidents crisis climàtica i energètica, l’obscena indústria dels creuers a Catalunya va en augment i no té aturador. Cal portar al debat públic els greus impactes d’aquesta gran activitat extractiva, ultracontaminant i malgastadora de recursos, a fi d’abordar-ne la desaparició. Des de la Plataforma Stop Creuers Catalunya ens conviden a asistir a la #SetmanaStopCreuers, una sèrie d’actes que es realitzaran a Barcelona i Tarragona el dies 12, 13 i 15 d’abril. A continuació podeu veure’n el programa complet.

Jornades de debat per a l’eliminació dels creuers a Catalunya i arreu

  • Dimecres 12 – Barcelona ?Casal de Barri Pou de la Figuera – 18h
  • Dijous 13 – Tarragona ?Sala d’actes de la Cooperativa Obrera – 18 h

Trobada oberta amb moviments anticreuers de la Mediterrània

  • Dissabte 15 – Barcelona, 11h