ConversESS sobre gestió cultural

Xerrada sobre organització d’esdeveniments musicals en el marc de l’economia solidària

El pròxim 14 de juny a les 18.30h, La XES Vegueria Penedès us convoca a participar de la segona edició del ConversESS. Aquesta vegada en un entorn idíl·lic, al Molí XIC de Torrelavit. 

Aquest espai és una antiga fàbrica de paper al costat del riu que ara acull un espai comunitari multidisciplinari i internacional de creació i difusió artística. 

En aquest bon ambient i en el marc de La Quinzena de Coopsetània, us convidem primer de tot a conèixer els projectes que hi resideixen avui dia, molts d’ells proveïdors directes de produccions musicals i esdeveniments.

Després d’aquesta presentació, coneixerem el Festival El Tingladu, organitzat per l’entitat cultural i festiva Can Pistraus de Vilanova i la Geltrú, sense ànim de lucre i que compta amb la col·laboració de més de 200 voluntaris. Apostant des dels inicis per l’autogestió, la recuperació de l’espai públic, la cultura accessible i la promoció de la cultura catalana.

Finalment, amenitzarem aquest espai amb un tast de les Cerveses XIC, que té l’obrador dins del mateix Molí.

Si organitzes o vols organitzar esdeveniments culturals amb perspectiva d’economia social, no et pots perdre aquesta trobada!

Edifici Papereria Creix, 1, 08775 Torrelavit, Barcelona